Egyensúly Körömcipőben

Online női önismereti klub

Az Egyensúly Körömcipőben Klub olyan nőknek szól, akik szeretnének újra főszereplői lenni a saját életüknek. Egyszerű, gyors, mégis kreatív megoldások a saját időbeosztásodhoz igazítva. Legyen az önismereti út egy olyan izgalmas kaland, ami közben végre valóban kapcsolódni tudsz önmagadhoz! 

Az önismeret egy olyan játék, amiben ha szívvel-lélekkel veszel részt, akkor csak nyerhetsz! 

A legnagyobb  nyereményed, hogy közelebb kerülsz egy csodálatos nőhöz. Ez a nő tud szeretni, ölelni, sírni, meghatódni, gyászolni, erősnek lenni, támogatni, bíztatni, boldognak lenni, táncolni, zokogni, hangosan kacagni, finomakat enni, kitartani, túlélni, problémát megoldani, érezni és az erődbe emel. 

Ez a nő TE vagy!  

Még nem hiszed el? Nem baj! 
Az Egyensúly Körömcipőben programja támogat téged ezen az úton és eszközöket ad ahhoz, hogyan is tudod ezt elérni. Még zseniálisabb, hogy nem kell egyedül csinálnod, hisz egy közösség részesévé válsz! 

A fenti kérdéseknél volt olyan pont amiben magadra ismertél? Akár több is? Változtathatsz ezen!

Szabó Andrea vagyok.
Coach, vállalkozó, 3 kamaszfiú anyukája, feleség, és mint nő, még hosszú sorokat tudnék írni a különböző szerepeimről

Én gyakorlatilag az összes kérdésre egy nagy igennel válaszoltam. Amellett, hogy alig volt energiám bármire is, még folyamatosan vádoltam is magam amiért “nem tudtam teljesíteni”. Az egész életemet a megfelelési kényszer vezérelte. Tudtam, hogy ez így nem jó, de nem tudtam rajta változtatni. 
15 éve léptem az önismeret útjára. Nehéz volt. Rengeteg információ közül kihámozni és próbálgatni mi válik be, mi nem. Különböző irányzatok, segítő szakemberek között ingáztam, majd egy nagy egészségügyi probléma hatására fókuszt váltottam. Megtaláltam azokat az eszközöket, amik nekem működnek. Ezeket beépítettem a mindennapjaimba és használom is. Nem mondom, hogy azóta nincsenek nehéz időszakaim, mert nem lenne igaz. Viszont most már vannak bevált módszereim, amik ezekben a helyzetekben segítenek. 

Folyamatosan tanulok, képzem magam és már 8 éve támogatom azokat a hozzám forduló nőket, akik újra főszerepet szeretnének a saját életükben. Szerezd vissza a motivációd, találd meg az új céljaidat, legyél tudatos és a női energiáid áramoltatásával vigyél varázslatot a világba!

Nagy boldogság számomra, hogy Ági megkeresett legyek az Egyensúly körömcipőben klub egyik mentora. Ez a program pont abban segíti a nőket, hogy olyan eszközöket kapjanak, amiket azonnal be tudnak építeni az életükbe. Emellett pedig egy támogató közösség részesei is lesznek. Nincs mindenkire ráhúzható egyen rendszer, itt azonban ki tudsz próbálni egy helyen több mindent és azokat magaddal vinni, amik NEKED igazán beváltak! 

Szeretném neked bemutatni az

Egyensúly Körömcipőben Klubot!

Az Egyensúly körömcipőben egy olyan online program, ami értünk, nőkért van, ami segít megtalálni az egyensúlyt az életünkben, a női szerepeinkben, akár független nőként vagy épp több gyermekes anyaként… Mert ez a program rólunk, nőkről, a belső tüzünkről, a vágyainkról, a megfelelési kényszerünkről, a maximalizmusunkról és mindezek megértéséről szól. 

  • Egy klub, ahol mi, tudatos, fejlődni vágyó nők találkozunk, kapcsolódunk, megismerjük önmagunkat és fejlődünk.
  • Havonta gyakorlatorientált mesterkurzusok, a hozzájuk kapcsolódó munkafüzettel. Bizonyítottan hatékony gyakorlatok
  • Motivációként inspiráló idézetekkel, gondolatokkal, gyors tippekkel segítelek átlendülni a mindennapok nehézségein, más nézőpontból látni a helyzeted.
  • Megerősítő gyakorlatok, feladatok, amelyeket azonnal beépíthetsz a napi rutinodba.
  • Videótár a korábbi előadásokkal az előfizetésed ideje alatt, hogy bármikor vissza tudj kanyarodni a feldolgozott témáinkhoz, ha szükségét éreznéd.
  • Havi online női mentoring: meditációval és havi témához kapcsolódó kérdésekkel, megélésekkel.
  • Kihívások, workshopok
  • Zárt facebook csoport: Ahol bármikor együtt lehetünk, ahol bármikor megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, a kérdéseinket, az érzéseinket.
  • Kedvezmény személyes konzultációkra: A klub tagjaként 20% kedvezményben részesülsz a személyes konzultációk, ülések árából.

Hogyan működik az Egyensúly Körömcipőben online női klub?

Mennyibe is kerül egy olyan előfizetői klub, ami ennyire tartalmas, jól használható és közben egy közösség tagjává is válsz? 

Havi előfizetés esetén

4 900 Ft/ hónap

6 havi előfizetés esetén

24 500 Ft/ 6 hónap

Ha felmerültek benned még kérdések, vagy szeretnéd átutalással fizetni a klubtagságot, akkor kérlek írj nekem e-mailt az andrea@eletreszabo.hu e-mail címre! Várlak szeretettel a csoportban! <3

Black Friday akció!

3 havi kedvezményes tagság 10% kedvezménnyel

 13 230 Ft
(14 700 Ft helyett)

Az Egyensúly Körömcipőben online női Klub kedvezményes ára a Black friday idejére, mely tartalmazza az összes fent említett programot és ajándékot. Ez a csomag 3 hónapos tagságot foglal magában. Ez egyszeri díj. A 3 hónap után automatikusan megszűnik a klubtagság, ha nem kerül a továbbiakban megrendelésre. Sok szeretettel várlak! 

6 havi kedvezményes tagság 20% kedvezménnyel

23 520 Ft 
(29 400 Ft helyett)

Az Egyensúly Körömcipőben online női Klub kedvezményes ára a Black friday idejére, mely tartalmazza az összes fent említett programot és ajándékot. Ez a csomag 6 hónapos tagságot foglal magában. Ez egyszeri díj. A 6 hónap után automatikusan megszűnik a klubtagság, ha nem kerül a továbbiakban megrendelésre. Sok szeretettel várlak! 

9 havi kedvezményes tagság 30% kedvezménnyel

30 870 Ft
(44 100 Ft helyett)

Az Egyensúly Körömcipőben online női Klub kedvezményes ára a Black friday idejére, mely tartalmazza az összes fent említett programot és ajándékot. Ez a csomag 9 hónapos tagságot foglal magában. Ez egyszeri díj. A 9 hónap után automatikusan megszűnik a klubtagság, ha nem kerül a továbbiakban megrendelésre. Sok szeretettel várlak! 

12 havi kedvezményes tagság 40% kedvezménnyel

35 280 Ft
(58 800 Ft helyett)

Az Egyensúly Körömcipőben online női Klub kedvezményes ára a Black friday idejére, mely tartalmazza az összes fent említett programot és ajándékot. Ez a csomag 12 hónapos tagságot foglal magában. Ez egyszeri díj. A 12 hónap után automatikusan megszűnik a klubtagság, ha nem kerül a továbbiakban megrendelésre. Sok szeretettel várlak!